Warning message

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Stuckness is Good: Join the Creathon workshop

Data: 
5 Sep 2017

Het P2 team probeert steeds oplossingen te bedenken voor de verschillende uitdagingen waar we voor staan.

Eén van deze uitdagingen is het nieuw ontwerpen van de zuivering om het ruimtebeslag zo klein mogelijk te maken. We noemen dat een Aquafarm.

Aquafarm ziet afvalwater als basis voor het produceren van hoogwaardige bouwstoffen door op deze rijke stroom planten en dieren te laten groeien. Deze planten en dieren maken het water niet alleen schoon, ze bevatten ook waardevolle stoffen die weer in diverse industrieën kunnen worden toegepast als biobased grondstof. Met Aquafarm maken we de omslag van zuiveren naar oogsten.

 

En daarbij willen we ook dat het ontwerp:

  • past in/contact maakt met de omgeving (stedelijk en/of agrarisch);
  • flexibel is: denk aan zomer/winter en uitbreidbaar (1e generatie upgraden naar 2e generatie en verder: je hebt nooit een verouderd model!);
  • in materiaalgebruik zo goed mogelijk past binnen circulaire principes.
  • ...

Om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen voor deze uitdaging organiseren we op 9 mei a.s. een Creathon op de TU Delft. Het doel van deze creatieve sessie is om heel veel jonge, vernieuwende én ervaren denkkracht samen te brengen.

 

Reframing Academy zal in de persoon van Gijs Ockeloen aanwezig zijn en praten over blokkades. Hijs zal ook zitting nemen in de Jury die de oogst beoordeelt!

 

We nodigen je dan ook van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.  Er zijn geen kosten aan verbonden maar Meld je wel aan, individueel of als team, en help ons het verschil te maken.

 

VOERTAAL NEDERLANDS

 

Het beste idee wint  € 500,-!

 

 

 

 

 

 

**Creathon: een creatieve marathonsessie waarin op competitieve wijze gezocht wordt naar oplossingen voor uitdagingen.