Warning message

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Exodus strategiedag

Data: 
5 Sep 2016

Op 5 september begeleidde Reframing Academy de strategiedag van Exodus Nederland, de grootste landelijkse organisatie die begeleiding biedt aan (ex-)gedetineerde en hun familieleden. 

De groep van circa 20 deelnemers stonden deze zonnige maandag voor de uitdaging om in één dag de Reframing methode eigen te maken en toe te passen op hun eigen vakgebied. De dag ging van start met een kort college van Gijs en Roald over de betekenis en toepassing van het Reframen.
Middels een pressure cooker sessie konden de deelnemers vervolgens zelf kennismaken met de verschillende stappen van het Reframing proces, om hun nieuwe reframing skills daarna direct in te zetten op het domein waarbinnen Exodus opereert.

De middagsessie stond in het teken van de toekomstvisie en strategische positionering. In drie groepen gingen de deelnemers de uitdaging aan om de toekomstige context van dak- en thuislozen in kaart te brengen, om uiteindelijk met een nieuwe doelstelling te komen voor de aankomende jaren.
Het harde werken heeft deze middag geleid tot inspirerende nieuwe inzichten die een goede aanzet zijn naar een betekenisvolle toekomst van Exodus. En dat werd gevierd en nabesproken met een drankje in de nazomerzon!